workshop nieuwsgierigheid
Nieuws,  Workshop

Workshop Nieuwsgierigheid brengt je verder!

Als je op zoek bent naar een positieve manier om met jezelf en anderen om te gaan, probeer het dan eens met nieuwsgierigheid! Nieuwsgierig zijn is eigenlijk ontzettend eenvoudig. Je bent nieuwsgierig geboren, anders had je niet alles kunnen leren wat je nu weet. Tegelijk zijn velen van ons het nieuwsgierig zijn een beetje verleerd. En dat is jammer, want een open blik brengt je verder in het leven. Wat kun je doen om jouw nieuwsgierigheid af te stoffen? In de workshop ‘Nieuwsgierigheid brengt je verder!’ kom je meer te weten over nieuwsgierigheid. En daarnaast ga je ervaren wat voor jou persoonlijk de kracht van nieuwsgierigheid kan zijn.

Vragen stellen

Nieuwsgierige vragen stellen is een kunst, die je kunt leren. ‘Wat is er nou precies aan de hand? Wat houdt de ander (of mezelf) echt bezig? Waar komen die ideeën vandaan?’ Door geïnteresseerd doorvragen kom je tot nieuwe inzichten. Ook verbeteren je relaties, als je echt nieuwsgierig kunt zijn naar de ander. Bovendien kan vragen stellen helpen om in moeilijke situaties je blik te verruimen.

Wanneer?

Tijdens de voorbereiding van onze eerste workshop nieuwsgierigheid, die voor dit voorjaar op de planning stond, werden we overvallen door de maatregelen van de overheid voor de vertraging van de verspreiding van het corona-virus. Daarom hebben we onze blik nu gericht op oktober. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over tijd, plaats en kosten. Of meld je alvast vrijblijvend aan, dan houden we je persoonlijk op de hoogte!

× Kan ik je van dienst zijn?